DIY Paasdecoratie- Papier Mache Wollen Paaseieren

DIY Paasdecoratie- Papier Mache Wollen Paaseieren

Door Babysits, 2 minuten leestijd

Het is bijna Pasen, en wij hebben de perfecte DIY voor jou en je kleintjes! Onze wollen Paaseieren zijn makkelijk te maken en perfect om te vullen met jouw favoriete snoepgoed. Lees snel verder en ga aan het knutselen!

DIY Papier Mache en Wollen Paaseieren

Wat heb je nodig?

  • Ballonnen
  • Snoepgoed
  • Hobby lijm
  • Water
  • Wol

Instructies:

Stap 1:

Begin door je ballonnen te vullen met snoepgoed. Blaas dan je ballon op tot deze net zo groot is als je wil dat jouw Paasei wordt.

Stap1 diy paaseieren

Stap 2:

Om het papier mache plaksel te maken, meng je 1 deel lijm met 1 deel water. Je kan hier ook 1 eetlepel maizena aan toevoegen, maar dit is niet noodzakelijk.

Stap2 diy paaseieren

Stap 3:

Dompel je wol volledig onder in het lijm mengsel en laat de wol even uitlekken. Wikkel dan de wol meerdere malen rondom de ballon. Herhaal dit totdat de ballon voldoende bedekt is met wol.

Step3 diy paaseieren

Stap 4:

Laat je creatie gedurende 24 uur drogen, of totdat de lijm volledig is gehard.

Stap4 diy paaseieren

Stap 5:

Als laatste kan je de ballon kapot prikken en eruit halen, waarbij je alleen het snoepgoed in het wollen Paasei laat zitten.

Stap5 diy paaseieren

En zo makkelijk is het! Hoe zijn jouw Paaseieren geworden? Deel een foto met ons op Instagram of Facebook en tag @babysits! Als je deze DIY leuk vond kijk dan ook eens naar onze Community Resources voor meer leuke knutsel ideeen!