Gastouderbureau in Amsterdam: GOB De Kleine Kroon
Gastouderbureau in Amsterdam: GOB De Kleine Kroon
Gastouderbureau in Amsterdam: GOB De Kleine Kroon

Sluiten

GOB De Kleine Kroon

Hallo, wij zijn GOB De Kleine Kroon!

Beste Gastouders en Vraagouders, Wij zijn Gastouderbureau De Kleine Kroon en zijn op zoek naar jou! Gastouderopvang is een flexibele en huiselijke vorm van kinderopvang voor kinderen tot de leeftijd van 13 jaar. De opvang kan bij de ouders plaatsvinden of bij de gastouder. Gastouderopvang is kleinschalig, persoonlijk en daarmee de meest liefdevolle vorm van kinderopvang. Wat biedt De Kleine Kroon? - Continue aanbod vraagouders/ gastouders - Goed ingerichte kassiersfunctie, snelle uitbetaling aan de gastouder - Hulp bij belastingvragen - Opvoeden vanuit een bewuste pedagogische visie - Altijd goed verzekerd - Streeftermijn van slechts 2 weken waarbinnen je aanvraag wordt ingediend - Kwaliteitsbezoeken - Gratis tussentijds professionaliseren voor gastouders - De Kleine Kroon is actief in héél NederlandActiviteiten

Lid sinds
Januari 2016
Laatste activiteit

GOB De Kleine Kroon heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 07

0 Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Gastouderbureau in Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland
Bezig met laden...

Deel dit profiel

In contact komen

In contact komen

Welkom bij Babysits

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.