Gastouderbureau in Haarlem: Nanny Sue
Gastouderbureau in Haarlem: Nanny Sue
Gastouderbureau in Haarlem: Nanny Sue

Sluiten

Hallo, wij zijn Nanny Sue!

Hallo ouders en oppassers, Mijn naam is Sally, oprichtster van Nanny Sue. Als moeder van drie kinderen weet ik als de beste hoe belangrijk en rustgevend het kan zijn om een lieve, vertrouwde oppas voor de kinderen te hebben. Ben jij op zoek naar een oppas die binnen jouw gezin past? We nemen graag de zoektocht naar de oppas volledig uit handen. Wij zorgen voor een duurzame match: een oppas die bij het gezin past. Meer info? Stuur dan een bericht of kijk op onze site. Ben jij op zoek naar een leuk oppas gezin dat bij jou past? We helpen je hier graag bij! Meer info? Stuur dan een bericht of kijk op onze site. Je kinderen zijn je allerbelangrijkste bezit. Daarom vind ik het belangrijk om bij de zoektocht naar een oppas goed te kijken naar wensen van beide partijen. Persoonlijk contact is hiervoor cruciaal! Liefs, SallyActiviteiten

Lid sinds
Oktober 2020
Laatste activiteit

Nanny Sue heeft verstrekt

Nanny Sue heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie
E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 78

0 Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Gastouderbureau in Haarlem, Haarlem, Noord-Holland
Bezig met laden...

Deel dit profiel

In contact komen

In contact komen

Welkom bij Babysits

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.