Oppasadres in Amersfoort: Juli en Maarten
Oppasadres in Amersfoort: Juli en Maarten
Oppasadres in Amersfoort: Juli en Maarten

Sluiten

Hallo, ik ben Juli en Maarten!

Hallo, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste ervaren oppas die elke vrijdag op onze kinderen wil passen. Wij hebben drie kinderen, een jongetje van 4, een meisje van 6 en een meisje van 9 jaar. We zoeken iemand die zelfstandig is, de kinderen naar school kan brengen en ophalen, met ze eten maar vooral veel leuke dingen met ze kan doen. De jongste is op vrijdag thuis en is dol op speeltuintjes. De oudste twee zijn om 12.00 en om 14.00 uit school en houden van knutselen, kletsen, skeeleren en andere meiden dingen. Om de kinderen op tijd naar school te brengen begin je om ca. 7.45. Ze zijn gewend om met de fiets te gaan en wij hebben voor jou een fiets beschikbaar. Wij zelf zullen zowel vanuit huis werken als op locatie en zijn vanaf 16.00 weer thuis of klaar met werken. Verder hebben we ook nog poezen in huis. Continuïteit is in deze tijd belangrijk voor ons. We zoeken dus iemand die voor tenminste 6 maanden wil komen. Als je interesse hebt en in het bezit bent van een recente VOG of bereid bent om deze aan te vragen, zouden we graag met je kennis maken. Een uurtarief van max. 15 euro is bespreekbaar afhankelijk van je opleiding en ervaring. Hartelijke groeten, Juli & Maarten

Voor je eigen veiligheid en bescherming is het belangrijk om nooit buiten de website of app van Babysits om geld te betalen of te communiceren. Meer informatie

Aantal kinderen
3

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Huisdieren

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
Oppas Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen
29 keer
Talen die wij spreken
  • Nederlands

Activiteiten

Lid sinds
Januari 2019
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
81%
Gemiddelde reactietijd
1 week

Juli en Maarten heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 91

1 Review

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Januari 2020

Goede uitleg gehad van Juli en Maarten over wat de kinderen nodig hadden. Fijne en rustige overgang zodat de kinderen konden wennen aan mij. Fijne en leuke avond gehad met de kinderen.

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Oppasadres in Amersfoort, Amersfoort, Utrecht
Bezig met laden...

Deel dit profiel

€ 15,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 15,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.