Oppasadres in Bilthoven: Jaco-mijn
Oppasadres in Bilthoven: Jaco-mijn
Oppasadres in Bilthoven: Jaco-mijn

Sluiten

Hallo, ik ben Jaco-mijn!

Wij zoeken iemand die in ieder geval de donderdag maar mogelijk ook op andere dagen in de week voor onze twee kinderen (meisje 2,5 & jongen 5 jr) kan zorgen. Wat voor iemand zoeken we? Iemand die zowel warm, positief, open, geduldig, ondernemend en duidelijk is. Bij voorkeur een echt buitenmens (evt. bekend met de antroposofie of Thomas Gordon methode). Waar? Aan huis in Bilthoven- Noord (wij kunnen voor een fiets zorgen bij Bilthoven station (<5 min fietsen naar ons adres), maar een gastoudergezin sluiten wij niet uit. Welke dagen? - In ieder geval de donderdag, eventueel ook de maandag en de dinsdag, - óf alleen de maandag en dinsdagmiddag (als alternatief voor een buiten-bso, eventueel kan er een groep gemaakt worden met andere kinderen van school). Op maandag, dinsdag en donderdag gaat onze oudste tot 14.45 uur naar school dichtbij ons huis. Over ons: Wij zijn net verhuisd naar Bilthoven en onze kinderen zijn gewend aan een kinderdagverblijf met antroposofische invloeden en veel buiten spelen/ ontdekken (Buiten-BSO). Wij benaderen onze kinderen het liefst zoveel mogelijk op een positieve manier met ruimte voor eigenheid en tevens duidelijkheid in heldere grenzen. We zijn graag buiten, houden van gezelligheid, muziek, humor, maar ook structuur, rust en regelmaat. Wij vertellen graag meer over ons en onze kinderen! Spreekt bovenstaande je aan dan horen wij dat graag! Neem contact op via email:

Voor je eigen veiligheid en bescherming is het belangrijk om nooit buiten de website of app van Babysits om geld te betalen of te communiceren. Meer informatie

Aantal kinderen
2


Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
Oppas Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen
22 keer
Talen die wij spreken
  • Nederlands

Activiteiten

Lid sinds
Januari 2015
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
85%
Gemiddelde reactietijd
3 weken

Jaco-mijn heeft verstrekt

E-mailadres

0 Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Oppasadres in Bilthoven, De Bilt, Utrecht
Bezig met laden...

Deel dit profiel

€ 7,06/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 7,06/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.