Oppaswerk in Castricum: Jennifer
Oppaswerk in Castricum: Jennifer
Oppaswerk in Castricum: Jennifer

Sluiten

Hallo, Wij -Jennifer en Jair- wonen in Castricum met onze twee meisjes, twee poezen en een labradoodle van bijna een jaar. Omdat onze kinderen al best groot zijn (12 en 9) zoeken we vooral een oppas voor onze jongste dochter (vooral voor de vrijdagmiddag). Laila (12) is heel sociaal en houdt van dansen, zingen, theater en bakken. Lova (9) houdt van knutselen, spelletjes, hockey en turnen. Beiden..

Hallo, Wij -Jennifer en Jair- wonen in Castricum met onze twee meisjes, twee poezen en een labradoodle van bijna een jaar. Omdat onze kinderen al best groot zijn (12 en 9) zoeken we vooral een oppas voor onze jongste dochter (vooral voor de vrijdagmiddag). Laila (12) is heel sociaal en houdt van dansen, zingen, theater en bakken. Lova (9) houdt van knutselen, spelletjes, hockey en turnen. Beiden zijn sociaal, kletsen veel en houden van met vriendinnen spelen. En ze vinden het heel gezellig als er een leuke oppas thuis is! Izzy, de hond, moet soms even uitgelaten worden maar op vrijdagmiddag gaat ze met de uitlaatservice mee dus daar heb je geen last van. We zoeken dus iemand die vooral op vrijdagmiddag om 14:30 u Lova uit school kan halen (De Cunera in Bakkum) en later die middag naar hockey kan brengen/halen, en tussendoor met haar is (tot 17:30 u). Naast een vaste dag zou af en toe in de avond, weekend of in de vakanties ook fijn zijn. Onze gedroomde oppas is iemand die warm en lief is maar ook duidelijk. Iemand die grenzen kan trekken als de kinderen elkaar in de haren vliegen en consequent is (ook in het opvoeden van onze jonge hond), maar die ook begripvol is. Iemand die initiatiefrijk is en actief, en belangrijk: niet steeds bezig met de telefoon. Ben jij dit misschien? Hartelijke groet, Jennifer en Jair PS. Het oppassen is bij ons thuis (in Duin en Bosch/Bakkum). PPS. Als vrijdag niet gaat is woensdagmiddag ook een goede optie.

Kenmerken van de kinderen
  • Creatief
  • Vriendelijk
  • Spraakzaam

Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
Oppas • Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
  • Zweeds
Als favoriet opgeslagen
27 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Huisdieren
Huishoudelijke taken

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Bezig met laden...

Jennifer heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 78

Activiteiten

Lid sinds
September 2019
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Castricum


€ 8,50/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 8,50/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden