Oppaswerk in Diepenveen: Nanda en Coen
Oppaswerk in Diepenveen: Nanda en Coen
Oppaswerk in Diepenveen: Nanda en Coen

Sluiten

Nanda en Coen

Beste oppas, ons gezin zoekt een enthousiaste, creatieve en gezellige oppas die ons gezin wil ondersteunen op 3 middagen van 14-18 uur en tijdens schoolvakanties 3 hele dagen. We zijn een hecht gezin met Kian (7), Milou (8) en Fileine (12), Nanda (47) en Coen (50). Wie lijkt het leuk om onze 2 jongste kinderen 3 dagen per week, van dinsdag tot en met donderdag, van school te halen en onze oudste..

Beste oppas, ons gezin zoekt een enthousiaste, creatieve en gezellige oppas die ons gezin wil ondersteunen op 3 middagen van 14-18 uur en tijdens schoolvakanties 3 hele dagen. We zijn een hecht gezin met Kian (7), Milou (8) en Fileine (12), Nanda (47) en Coen (50). Wie lijkt het leuk om onze 2 jongste kinderen 3 dagen per week, van dinsdag tot en met donderdag, van school te halen en onze oudste in de middag thuis op te vangen? In de middag draag je de zorg voor hen, naast licht huishoudelijke taken (boel netjes houden, koken). Ook zoeken we iemand die daarnaast op oproepbasis kan oppassen, een keer in het weekend of in de avond. Ons huis heeft een LRK nummer en we zoeken bij voorkeur iemand die in ons eigen huis gastouder of oppas wil zijn. Als je zelf ook in aanmerking komt voor erkend gastouder of kinderopvang medewerker, maken we gebruik van de regeling "dienstverlening aan huis" en kunnen we je een volwaardig uurloon bieden (meer dan het vermelde tarief). De uren zijn eventueel uit te breiden tot gemiddeld 15 uren per week. Een jongedame die een tussenjaar heeft voor haar studie is ook zeer welkom. We hebben een heerlijke grote tuin en wonen in een gebied waar de kinderen veilig op straat kunnen. Ze zijn gek op knutselen, maar ook TikTok en trampolinespringen. Wat betreft huisdieren, don't worry, we hebben een schattige kat, Odin, die alleen maar af en toe een knuffel, water en wat brokjes wil.


Aantal kinderen
3
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school
  • Tiener

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
Oppas • Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans
Als favoriet opgeslagen
15 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Huisdieren
Koken
Huishoudelijke taken
Huiswerkbegeleiding

1 Review

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

2 kort, maar krachtige maanden hier gewerkt in de tijden van Covid-19 tijdens de eerste lockdown. Hele lieve kinderen en Coen en Nanda, als

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Februari 2023

Oktober 2020

0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Bezig met laden...

Nanda en Coen heeft verstrekt

E-mailadres
Google-account

Activiteiten

Lid sinds
April 2020
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
67%
Gemiddelde reactietijd
7 uur
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Diepenveen


€ 10,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 10,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden