Oppaswerk in Eindhoven: Cindy
Oppaswerk in Eindhoven: Cindy
Oppaswerk in Eindhoven: Cindy

Sluiten

Wij zijn op zoek naar een gezellige, ondernemende en lieve oppas. Het gaat om de zomervakantie in week 29 (17 tm 21 juli) en 32, 33 en 34 (van 7 tm 25 augustus). In principe zijn het 2 dagen waarin je met onze 4 meisjes op pad kunt gaan, en de dagen zijn in overleg mogelijk. Als het van beide kanten goed bevalt kunnen we ook altijd daarna nog hebben over incidentele oppasmomenten, of wellicht een..

Wij zijn op zoek naar een gezellige, ondernemende en lieve oppas. Het gaat om de zomervakantie in week 29 (17 tm 21 juli) en 32, 33 en 34 (van 7 tm 25 augustus). In principe zijn het 2 dagen waarin je met onze 4 meisjes op pad kunt gaan, en de dagen zijn in overleg mogelijk. Als het van beide kanten goed bevalt kunnen we ook altijd daarna nog hebben over incidentele oppasmomenten, of wellicht een vaste middag in de week. Iets over ons gezin Wij hebben dus 4 meisjes: Fenna van 9, Leah van 8, Charlie van bijna 6 en Romee van 4 jaar. We zoeken iemand die graag met onze meiden op pad gaat, maar tegelijk structuur en huiselijkheid kan bieden. We zijn een creatief gezin, waarin we dat dan ook veel stimuleren. We vinden regels belangrijk, maar geven ook graag de ruimte aan onze kinderen om hun eigen karakter en talenten te ontdekken. We hebben een auto beschikbaar, een bakfiets, en de meiden houden van buiten spelen, naar het bos of op avontuur gaan naar nog onbekende plekjes. Stuur me gerust een berichtje, en wellicht kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen! We horen het graag wanneer je interesse hebt!


Aantal kinderen
4
Leeftijd van kinderen
  • Kleuter
  • Lagere school

Officieel Identiteitsbewijs
Cindy heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
26 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Bezig met laden...

Cindy heeft verstrekt

Cindy heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie
E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 22
Facebook-account
734 Vrienden

Activiteiten

Lid sinds
April 2017
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Eindhoven


€ 10,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 10,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden