Hallo, ik ben Lrvandop!

Wij, Nick en Liselotte en onze tweeling Jaap en Thomas, zijn net naar Amersfoort verhuisd en zoeken vanaf 30 augustus voor de woensdag- en vrijdagmiddag een oppas/gastouder die onze kinderen kan ophalen van school (School op de Berg) om 14:00 en thuis kan brengen (15 minuten lopen) en dan tot 17.00/17:30 kan oppassen. Eventueel bij jou thuis ook mogelijk, maar dichtbij school is wel handig (of je moet een auto hebben). We zoeken iemand die een beetje stevig in zijn/haar schoenen staat (op het schoolplein is het vaak chaos) en ook iemand die een beetje flexibel is (en eventueel de kids straks op woensdag naar hockey/voetbal kan brengen bijv.). We vinden het ook leuk als ze af en toe nog bij vriendjes kunnen spelen op deze dagen, of vriendjes bij hen (want door sporten, BSO en zwemles hebben ze anders nooit meer tijd om te spelen). Maar dat kun je zelf een beetje afstemmen/aankijken natuurlijk Jaap en Thomas kunnen zichzelf goed vermaken, maar ze vinden het ook heel leuk om spelletjes te spelen (vooral Thomas), te puzzelen (Jaap), spelen met knex/lego, of buiten te voetballen. En voor een momentje rust, is de televisie/iPad altijd handig. (Uur)tarief in overleg. Klinkt bovenstaande als iets voor jou? Dan hoor ik het graag.


Aantal kinderen
2

Betaal en communiceer, voor je eigen veiligheid en bescherming, alleen via Babysits. Meer informatie


Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
Oppas Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Engels
  • Nederlands

Activiteiten

Lid sinds
Juli 2021
Laatste activiteit

Lrvandop heeft verstrekt

E-mailadres
Google-account

0 Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Bezig met laden...

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Hollandsche Rading

€ 8,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 8,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits


Al een account? Inloggen

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.