Oppaswerk in Leiden: Dipti

Dipti

Oppaswerk in Leiden: Dipti

Dipti

Uurtarief
€ 15,00/uur

Automatische vertalingen kloppen misschien niet helemaal.

Hallo, Wij Dipti en Virenchee, zoeken per direct een begeleider in Leiden voor onze 12 jarige dochter die een autisme spectrum stoornis heeft. Onze dochter is heel lief, vind buiten spelen heel leuk. Ook is ze erg meegaand en zelfstandig. Ze vind het leuk om samen spelletjes te spelen of dansen of zingen. Door autisme heeft ze een achterstand in taalontwikkeling en haar sociale vaardigheden zijn..

Hallo, Wij Dipti en Virenchee, zoeken per direct een begeleider in Leiden voor onze 12 jarige dochter die een autisme spectrum stoornis heeft. Onze dochter is heel lief, vind buiten spelen heel leuk. Ook is ze erg meegaand en zelfstandig. Ze vind het leuk om samen spelletjes te spelen of dansen of zingen. Door autisme heeft ze een achterstand in taalontwikkeling en haar sociale vaardigheden zijn ook een obstakel in haar ontwikkeling. Ze heeft moeite met contact maken met leeftijdsgenootjes. Ze gaat naar speciale onderwijs school. Ze wordt opgehaald en gebracht door taxi. We zoeken iemand die beschikbaar is in de namiddag. De werkdagen zijn in overleg. Wij zijn op zoek naar een leuke, actieve en enthousiaste begeleider. Omdat het heel belangrijk is duidelijk met onze dochter te communiceren, zoeken wij een oppasser die Nederlandstalig is of het Nederlands goed beheerst. Kennis van autisme of ervaring met kinderen met autisme is een pre, maar niet strikt noodzakelijk. Heb je interesse, stuur ons een bericht. Als je dit aanspreekt, horen we graag van je! Dipti en Virenchee


Aantal kinderen
1
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 26 februari 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Engels
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
77 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van het lid hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Dipti heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 50

Activiteiten

Lid sinds
Maart 2018
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
86%
Gemiddelde reactietijd
1 dag
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profielMeld je gratis aan
Oppaswerk in Leiden: Dipti
Uurtarief
€ 15,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden