Oppasadres in Rotterdam: Jolien
Oppasadres in Rotterdam: Jolien
Oppasadres in Rotterdam: Jolien

Sluiten

Onze lieve oppas is afgestudeerd en gaat naar New York en kan daarom helaas niet meer oppassen. Daarom zoeken wij een nieuwe oppas! Wij wonen op dit moment in Kralingen maar verhuizen eind oktober naar Hillegersberg. We hebben twee dochters, nu 4 en net 1. Het zijn vrolijke en open meisjes. De oudste is creatief en gevoelig, de jongste breekt de boel af in huis ;) Het zou heel fijn zijn als je het niet erg vindt om huishoudelijke klusjes te doen (zoals opruimen, stofzuigen of een boodschapje doen op de van Beethovensingel) Wees niet bang, we laten je echt geen wc's schoonmaken! Ook gaat de voorkeur uit naar iemand die van koken houdt, maar dit is echt geen must. Wij zoeken een lief, netjes en betrouwbaar meisje die twee of eventueel drie dagen per week (voor in ieder geval drie maanden) op onze jongste dochter wil passen en de oudste om 15:00 uur van school wil halen (2 minuten lopen van ons huis). De dagen kunnen we in overleg afstemmen. Daarnaast af en toe in de avonden als wij afspraken hebben of een avondje uit gaan. Wij hebben ook regelmatig op zaterdag of zondag voor een dagdeel oppas nodig of op andere doordeweekse dagen een paar losse uurtjes. Ervaring met kleine kinderen is een must en het is fijn als je flexibel bent (en in de omgeving woont). Wij zoeken een echte aanpakker, iemand positief is ingesteld, netjes/schoon/opgeruimd is en net dat stapje extra zet dat ons helpt ons gezinsleven op rolletjes te laten lopen. Het zou fijn zijn als je op onze elektrische bakfiets kan/durft te fietsen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je het gezellig hebt met onze dochters! Lijkt het je leuk om kennis te komen maken? Stuur dan vooral een berichtje met wat meer info over jezelf (voor- en achternaam, ervaring en interesses) en ook graag een indicatie van je uurtarief. Mensen die al eerder hebben gereageerd maar toen niks hebben gehoord (sorry, veel reacties ontvangen destijds) kunnen gerust nog een keer reageren. Hopelijk tot snel!


Aantal kinderen
2

Betaal en communiceer, voor je eigen veiligheid en bescherming, alleen via Babysits. Meer informatie

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Koken
Huishoudelijke taken

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen
100 keer
Talen die wij spreken
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands

Activiteiten

Lid sinds
Mei 2017
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Jolien heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 82
Facebook-account
383 Vrienden

1 Review

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Oktober 2019

Twee jaar lang heb ik met veel plezier op de altijd vrolijke Charlie gepast! Jolien en Steijn zijn hele fijne, aardige en makkelijke mensen, waardoor het heel toegankelijk is om in hun huis op te pass

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Oppasadres in Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland
Bezig met laden...

Deel dit profiel


€ 1,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 1,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Vink het vakje aan om te verifiëren dat je een mens bent:

Al een account? Inloggen