Oppaswerk in Utrecht: Levi
Oppaswerk in Utrecht: Levi

Levi

Oppaswerk in Utrecht: Levi

Wij zijn Jort, Levi en Bowie (3 jaar). Wij wonen in Leeuwesteyn in Utrecht en zoeken een leuke vaste oppas. Wij zoeken iemand die af en toe doordeweeks en af en toe in het weekend kan oppassen, zowel avond als overdag. Daarnaast gaan wij in in augustus 2024 trouwen in spanje en zoeken wij een oppas die dan 4 a 5 dagen meereist met ons en op de kids past. Bowie is een energiek ventje die houdt van..

Wij zijn Jort, Levi en Bowie (3 jaar). Wij wonen in Leeuwesteyn in Utrecht en zoeken een leuke vaste oppas. Wij zoeken iemand die af en toe doordeweeks en af en toe in het weekend kan oppassen, zowel avond als overdag. Daarnaast gaan wij in in augustus 2024 trouwen in spanje en zoeken wij een oppas die dan 4 a 5 dagen meereist met ons en op de kids past. Bowie is een energiek ventje die houdt van avontuur! We wonen in een leuke en kindvriendelijke wijk waar zat te ondernemen is. In november 23’ verwacht Bowie een broertje. Dus ben je vanaf de zomer 2023 tot de zomer 2024 af en toe beschikbaar? en lijkt het je het leuk om mee af te reizen in spanje in augustus 2024 ? stuur ons even een berichtje!


Aantal kinderen
1
Leeftijd van kinderen
  • Peuter

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 20 juni 2023

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
18 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Koken

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van het lid hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Levi heeft verstrekt

E-mailadres
Facebook-account

Activiteiten

Lid sinds
December 2021
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
14%
Gemiddelde reactietijd
34 minuten
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel



Meld je gratis aan

€ 9,50/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 9,50/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden