Oppaswerk in Utrecht: Mylene

Mylene

Oppaswerk in Utrecht: Mylene

Mylene

Uurtarief
€ 10,00/uur

Voor onze dochter van bijna 10 en zoon van bijna 7 zoeken we 1 “super toffe, gezellige en energieke oppas. 1 soort combinatie tussen Mrs. Doubtfire, Mary Poppins en 1 lieve tante”. We hebben sinds kort ook 1 jong hondje, Max, 1 lieve Labradoodle. Concreet zoeken we: - vanaf mei 2024 (zomerstop in de zomervakantie) 1 maandagmiddag in de week van 14.00 tot 17.00 / 18.00 uur. - zo nu en dan 1 andere..

Voor onze dochter van bijna 10 en zoon van bijna 7 zoeken we 1 “super toffe, gezellige en energieke oppas. 1 soort combinatie tussen Mrs. Doubtfire, Mary Poppins en 1 lieve tante”. We hebben sinds kort ook 1 jong hondje, Max, 1 lieve Labradoodle. Concreet zoeken we: - vanaf mei 2024 (zomerstop in de zomervakantie) 1 maandagmiddag in de week van 14.00 tot 17.00 / 18.00 uur. - zo nu en dan 1 andere middag en/of avond doordeweeks of in het weekend. Heb jij tijd, energie voor en zin in onze kinderen? Neem je ze graag mee op avontuur (ook als het regent🤪), vind je het leuk te knutselen met ze, dan zoeken we jou! Het is super als je het prima vindt je handen bij ons thuis te laten wapperen en het ook ok vindt 1 makkelijke maaltijd te maken. En Max 1 keertje uitlaten hoort er natuurlijk ook bij. NB: We zijn (vinden we zelf😄) 1 warm, liefdevol en gezellig gezin uit Utrecht Voordorp en zoeken iemand die zich thuis voelt bij ons en langere tijd verbonden wil zijn. De school is op fietsafstand van ons huis. Fietsen met 2 kinderen (ofwel beide bij jou op de fiets ofwel eentje op zitje en eentje op eigen fiets is dus geen punt voor jou😉 en als er 1 vriendje wil komen spelen ook niet). Maar ook af en toe 1 auto pakken om ze wat verder weg te brengen, vind je geen probleem. Klinkt dit allemaal als muziek in jouw oren én heb je ook nog ruimte in jouw agenda en hoofd, dan komen we graag in contact met je. Hartelijke groet, Mylène

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Nieuwsgierig
  • Creatief

Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Officieel Identiteitsbewijs
Mylene heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie

Betaal en communiceer voor je eigen veiligheid en bescherming alleen via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 16 april 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
39 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Koken
Huishoudelijke taken

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Mylene heeft verstrekt

Mylene heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie
E-mailadres
Facebook-account

Activiteiten

Lid sinds
April 2017
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profielMeld je gratis aan
Oppaswerk in Utrecht: Mylene
Uurtarief
€ 10,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden