Oppaswerk in Utrecht: Lilian

Lilian

Oppaswerk in Utrecht: Lilian

Lilian

Uurtarief
€ 17,00/uur

Voor onze lieve en vrolijke dochter Anna, een 20-jarig meisje met het Rett syndroom, zoeken wij één of meerdere studentes die het team dat haar verzorgt en begeleidt wil komen versterken. Ervaring met het werken met kinderen met een handicap is geen vereiste, wel hebben wij goede ervaringen met studentes (ortho-) pedagogiek, medicijnen, verpleegkunde e.d. Wij zoeken momenteel uitbreiding van het..

Voor onze lieve en vrolijke dochter Anna, een 20-jarig meisje met het Rett syndroom, zoeken wij één of meerdere studentes die het team dat haar verzorgt en begeleidt wil komen versterken. Ervaring met het werken met kinderen met een handicap is geen vereiste, wel hebben wij goede ervaringen met studentes (ortho-) pedagogiek, medicijnen, verpleegkunde e.d. Wij zoeken momenteel uitbreiding van het Anna team voor één of meerdere vaste middagen in de week ( van 15.15u tot 19.00u) of voor een dag in het weekend meerdere studentes die ons willen ondersteunen bij de zorg voor Anna. Wij wonen in Utrecht-Oost. Heb je belangstelling of wil je nog wat meer weten over Anna en het oppaswerk mail ons dan gerust even.


Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Tiener

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 14 augustus 2023

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
19 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Lilian heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 92

Activiteiten

Lid sinds
September 2018
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
60%
Gemiddelde reactietijd
1w geleden
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profielMeld je gratis aan
Oppaswerk in Utrecht: Lilian
Uurtarief
€ 17,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden