Oppaswerk in Wassenaar: Elvier

Elvier

Oppaswerk in Wassenaar: Elvier

Elvier

Uurtarief
€ 15,00/uur

Hallo! We zijn een gezin met drie vrolijke, sportieve kinderen (9, 7 en 5 jaar) en een hond (Friese stabij). We wonen in Wassenaar-Zuid, in een groene wijk, vlakbij bos en duinen. De school is een stukje verderop in de straat. We zoeken per direct een oppas die de kinderen een leuke tijd bezorgt en rust in ons gezinsleven brengt. Kinderen ophalen bij school of bij vriendjes, meedoen met een..

Hallo! We zijn een gezin met drie vrolijke, sportieve kinderen (9, 7 en 5 jaar) en een hond (Friese stabij). We wonen in Wassenaar-Zuid, in een groene wijk, vlakbij bos en duinen. De school is een stukje verderop in de straat. We zoeken per direct een oppas die de kinderen een leuke tijd bezorgt en rust in ons gezinsleven brengt. Kinderen ophalen bij school of bij vriendjes, meedoen met een spelletje, knutselen of buitenspelen, speeldates organiseren, naar sport brengen, het avondeten voorbereiden of de hond uitlaten, en op een langere dag een uitje met de kids maken; jij vindt het leuk om bezig te zijn! Wij zoeken verder iemand die lief, open en betrouwbaar is en ervaring met oppassen heeft. We hopen iemand te vinden die voor langere tijd bij ons gezin kan blijven. Opvangdagen zijn maandag van 14.30 tot 18.00 uur en vrijdag van 11.45 tot 18.00 uur. Maar werk je liever op woensdagmiddag (v.a. 12.15 uur) in plaats van vrijdagmiddag, daar valt zeker over te praten, net als over een derde middag (dinsdag of donderdag vanaf 14.45 uur). In goed overleg kan het in schoolvakanties ook gaan om hele dagen. Uurtarief is in overleg te bepalen. Wij hebben een elektrische bakfiets, maar het kan handig zijn als je een rijbewijs en zelf ook een auto hebt. Herken jij je hierin en spreekt dit je aan? Stuur dan vooral een berichtje, wij maken heel graag kennis met je!


Aantal kinderen
3
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school
  • Kleuter

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 23 mei 2023

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
16 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Huisdieren
Koken
Huishoudelijke taken

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Elvier heeft verstrekt

E-mailadres

Activiteiten

Lid sinds
Februari 2022
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
62%
Gemiddelde reactietijd
2 dagen
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Wassenaar


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Wassenaar: Elvier
Uurtarief
€ 15,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden