Succesverhalen van de Babysits community

Mijn man en ik wilden weer eens een avondje uit samen. Want dat hadden we al drie jaar niet gedaan. In onze supermarkt hing een poster van Babysits en toen zijn wij gaan zoeken. Grappig genoeg vonden wij ons buurmeisje van 17 op de site. We wisten helemaal niet dat zij wel wilde oppassen! Zonder jullie zoek service waren wij waarschijnlijk nog steeds niet samen een avondje weg gegaan!

Marjolein, Meppel

Via deze website hebben wij Natalie gevonden. Zij is een zeer lieve, betrouwbare en betrokken oppas voor mijn kinderen. Ze gaat ook graag met de kinderen naar buiten en geeft ze veel aandacht. We zijn superblij met haar!

Naomi, Roden

Bij Babysits kan je makkelijk zoeken en weet je van tevoren al waar je voor betaalt. Dat is wel zo fijn. Er staan daarnaast genoeg oppassen op de website om een gedegen selectie te maken. Ik heb nu een oppas gevonden, maar ik kom zeker weer terug als ik er weer een andere oppas nodig heb!

Marja, Maarssen

Ik was op zoek naar een bijbaantje als oppas en via deze website kreeg ik enkele maanden werk bij een super leuk gezin. Ik raad Babysits zeker aan bij anderen die graag oppaswerk willen doen.

Merel, Breda