Succesverhalen van de Babysits community

Via een collega kwam ik Babysits op het spoor. Ik heb de komende tijd de zorg voor mijn moeder. Ze wordt een dagje ouder en heeft na een operatie mijn hulp nodig. Ik help haar natuurlijk graag, maar hoe moet dat met de kinderen? Babysits heeft me geholpen om aan een oppas te komen. De kinderen zijn gek op de oppas en kijken al uit naar de volgende keer dat ze komt. En ik ga met een gerust hart naar mijn moeder. Babysits bedankt!

Marja, Utrecht

Mijn man en ik wilden weer eens een avondje uit samen. Want dat hadden we al drie jaar niet gedaan. In onze supermarkt hing een poster van Babysits en toen zijn wij gaan zoeken. Grappig genoeg vonden wij ons buurmeisje van 17 op de site. We wisten helemaal niet dat zij wel wilde oppassen! Zonder jullie zoek service waren wij waarschijnlijk nog steeds niet samen een avondje weg gegaan!

Marjolein, Meppel

Omdat mijn (schoon)ouders niet altijd kunnen oppassen op mijn zoontje ben ik online op zoek gegaan naar een extra oppas en al snel kwam ik bij Babysits terecht. Ik had niet verwacht dat er zoveel oppassen in mijn buurt waren. Ik heb dan ook heel snel een goede oppas gevonden.

Arjan, Zwolle

Omdat ik graag een oppas voor alleen in de ochtend wilde, was het erg moeilijk een oppas te vinden. Op deze site stonden genoeg oppassen aangemeld in mijn woonplaats, dus kon ik gemakkelijk eentje vinden die 's ochtends beschikbaar was. De oppas brengt de oudste ook nog eens voor me naar school! Bedankt voor jullie oppasdienst!

Bettina, Maastricht