Gastouderbureau in Gorkum: Gastouderbureau Kinderoase
Gastouderbureau in Gorkum: Gastouderbureau Kinderoase
Gastouderbureau in Gorkum: Gastouderbureau Kinderoase

Sluiten

Gastouderbureau Kinderoase

Hallo, wij zijn Gastouderbureau Kinderoase!

Volle aandacht van de perfecte gastouder. Dat wensen we kinderen. Sterker nog, dat regelen we. Samen met onze gastouders bieden we gezinnen een tweede thuis, op het moment dat ouders van huis zijn. Kinderopvang in huiselijke, warme sfeer; zo maken we al meer dan twintig jaar gezinnen blij met ons zeer diverse en flexibele team van gastouders en nanny’s die stuk voor stuk kanjers in de kinderopvang zijn. Bij Kinderoase blijft iedere gastouder uniek, aangezien ook alle kinderen aan wie wij opvang bieden uniek zijn. Zo is er dus geen keurslijf waar je als gastouder of kind in moet passen. Niets is mooier dan een kindje die zich 100% bij de gastouder zelf thuis voelt. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe kanjers in de kinderopvang zodat we de beste match kunnen maken tussen ouder, kind en gastouder. Ook als je nog niet in bezit bent van de juiste diploma's. Wij zijn op zoek naar jou!Activiteiten

Lid sinds
April 2019
Laatste activiteit

Gastouderbureau Kinderoase heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 45
Facebook-account
518 Vrienden

0 Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Gastouderbureau in Gorkum, Gorinchem, Zuid-Holland
Bezig met laden...

Deel dit profiel

In contact komen

In contact komen

Welkom bij Babysits

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.