Over ons

Over ons

Samen maken we oppassen transparant

Hoe het begon

Babysits is in 2008 opgericht door Peter van Soldt. Hij merkte dat familieleden en goede vrienden moeite hadden om een kwalitatieve, betrouwbare oppas te vinden die aan hun behoeften voldeed en vond dat er een oplossing moest komen. Daarom is Babysits gemaakt; een online platform waar je eenvoudig kunt filteren op al je behoeften op het gebied van kinderopvang, of je nu een tweetalige nanny zoekt, een flexibele oppas voor in het weekend of een gastouder met ervaring in het werken met kinderen met speciale behoeften.

Missie

Babysits is er om het leven van gezinnen die kinderopvang nodig hebben te verbeteren, om ouders gemoedsrust te geven en hen te helpen de perfecte match voor hun gezin te vinden. Onze missie is om communities rondom kinderopvang te empoweren. Inmiddels is Babysits uitgegroeid tot meer dan 4 miljoen leden op bijna elk continent, welk gezinnen elke dag ondersteunt met kinderopvang.

Ontmoet het team

Ik heb via Babysits een Supersitter voor mijn kinderen gevonden en ik gebruik wat ik uit mijn eigen ervaring leer om het platform te verbeteren.

-Peter van Soldt-

Babysits bestaat uit een gemotiveerd team dat zich inzet voor veilige, toegankelijke en betaalbare kinderopvang. Wij hechten veel waarde aan transparantie en voortdurende verbetering. Om ervoor te zorgen dat Babysits zo ledenvriendelijk mogelijk is, gebruiken wij het platform zelf, samen met onze vrienden en familieleden! Of het nu gaat om een bijbaan als oppas of om het vinden van een oppas voor onze eigen kinderen, deze ervaring helpt ons om de best mogelijke verbeteringen aan het platform aan te brengen.

Waar wij voor staan

Veiligheid
Veiligheid

Vertrouwen en veiligheid zijn onze topprioriteiten. We nemen extra maatregelen om het platform voor onze leden zo veilig mogelijk te maken.

Meer informatie
Transparantie
Transparantie

Wij geloven in een open, eerlijk en duidelijk platform dat onze leden alle informatie geeft die ze nodig hebben om de best mogelijke beslissingen te nemen.

Klimaatactie
Klimaatactie

Babysits geeft om de toekomst van kinderen! Daarom besteden we een deel van onze omzet aan het verwijderen van CO2 uit de atmosfeer.

Meer informatie
Inclusiviteit
Inclusiviteit

Iedereen kan bij Babysits terecht en kinderopvang of een baan in de kinderopvang vinden, ongeacht afkomst, geslacht, religie, seksualiteit etc.

Privacy
Privacy

Babysits geeft echt om de privacy van jouw gegevens. Wij verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer dit strikt noodzakelijk is.

Meer informatie

Wij helpen gezinnen over de hele wereld

Een groeiend wereldwijd netwerk van kinderopvangaanbieders, ouders en het internationale team achter Babysits

5.000.000+
Leden
28.500+
Steden
90+
Landen

Wat is de rol die jij speelt?

Safety

Gezinnen

Het kan moeilijk zijn om online een betrouwbare oppas te vinden. Dit is waar Babysits te hulp schiet. Wij bieden een transparant platform, zodat jij erop kunt vertrouwen dat je kinderen in goede handen zijn.

Of je nu op zoek bent naar een flexibele oppas, een tweetalige oppas, iemand met ervaring met speciale behoeften, een oppas die de kinderen van school haalt etc. Babysits heeft iemand voor jou!

Safety

Kinderopvangaanbieders

Vind je het leuk om je eigen baas te zijn en je eigen uren en loon te bepalen? Ben je helemaal gek op kinderen en wil je relevante werkervaring opdoen en extra geld verdienen?

De Babysits-community is de perfecte plek voor kiekeboe-fanaten, luier-experts, zandkasteel bouwers, huiswerkhulpen of kussengevecht spelers!

Safety

De kinderen

De veiligheid en het comfort van de kinderen staat voorop. Maatregelen zoals verificatie van een officieel identiteitsbewijs, reviews, referenties en meer nemen de zorgen van ouders weg.

Daarnaast omvatten onze Community Thema's advies over kinderopvang, DIY's, recepten en activiteiten om quality time met kinderen door te brengen.

We werken er altijd aan om de juiste dingen te doen.

Meld mij aan!