Oppaswerk in Hazerswoude-Rijndijk: Janneke

Janneke

Oppaswerk in Hazerswoude-Rijndijk: Janneke

Janneke

Uurtarief
€ 15,00/uur

Hoi, ik heb drie heerlijke actieve en onderzoekende kinderen van 7, 5 en 3. Voor twee middagen in de week (maandag, dinsdag en/of donderdag) ben ik op zoek naar een oppas die ze om kwart voor drie op school op kan halen en alvast eten kookt. Reinoud en ik werken allebei op die dagen, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn dus heel belangrijk. De reden dat we voor een oppas kiezen is dat de jongste..

Hoi, ik heb drie heerlijke actieve en onderzoekende kinderen van 7, 5 en 3. Voor twee middagen in de week (maandag, dinsdag en/of donderdag) ben ik op zoek naar een oppas die ze om kwart voor drie op school op kan halen en alvast eten kookt. Reinoud en ik werken allebei op die dagen, betrouwbaarheid en beschikbaarheid zijn dus heel belangrijk. De reden dat we voor een oppas kiezen is dat de jongste binnenkort ook naar school gaat en het voor de kids en ook voor ons iets rustiger is om niet drie keer per week naar de bso te gaan. Wij hebben een bedrijf aan huis en dat is eigenlijk heel gezellig. Er zijn altijd wel mensen. Wel blijven medewerkers en klanten over het algemeen op het kantoor. Als gezin houden we van zwemmen in de rijn, op vakantie op de bonnefooi plekken ontdekken en samen avonturen beleven. Over de kids: Lucas is net zeven en wil graag bioloog, prof voetballer en auto coureur worden. Hij weet allerlei feiten over dieren te vertellen. Hij heeft energie voor 10 en houdt van voetbal, school, Donald Duckjes lezen, Dolfje weerwolfje, schaken, Ninjago, een echte bezige bij. Lauren van vijf houdt van knutselen, ballet en mooie jurken. Ze is enthousiast, energiek, dromerig, gevoelig en weet alles heel goed te vertellen. Linde is drie en gaat in december naar school. Zij bekijkt alles van een afstandje en weet dan feilloos iedereen te vertellen wat ze moeten doen. Ze houdt van meehelpen in het huishouden, met poppenspelen en doet alleen maar korte broeken aan. Op de crèche heeft ze alleen maar jongens vrienden. Nog even praktisch: School is in Alphen en wij wonen in Hazerswoude-rijndijk. We hebben een electrische bakfiets ter beschikking, maar mocht je met een (eigen) auto kunnen is dat ook handig. Lijkt het je leuk om bij ons te komen oppassen en koken, laat het weten. Groetjes Reinoud en Janneke


Aantal kinderen
3
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Betaal en communiceer voor je eigen veiligheid en bescherming alleen via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 21 augustus 2023

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
6 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Koken

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Janneke heeft verstrekt

E-mailadres

Activiteiten

Lid sinds
Augustus 2023
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Hazerswoude-Rijndijk


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Hazerswoude-Rijndijk: Janneke
Uurtarief
€ 15,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden