Oppaswerk in Hoogstraten: Dominique

Dominique

Oppaswerk in Hoogstraten: Dominique

Dominique

Uurtarief
€ 4,00/uur

Hoi hoi, Momenteel op zoek naar een vaste oppas om af en toe op te passen. Dus graag langdurige oppas die we komende jaar/jaren kunnen wonen in Hoogstraten dichtbij de vrijheid. Lees verder voor wat info over onszelf. Wij zijn Dominique & Martijn. Af en toe zoeken wij oppas voor savonds of overdag. We hebben een pasgeboren baby. Deze is nu 6 maanden oud en krijgt borstvoeding/ flesjes /fruit en..

Hoi hoi, Momenteel op zoek naar een vaste oppas om af en toe op te passen. Dus graag langdurige oppas die we komende jaar/jaren kunnen wonen in Hoogstraten dichtbij de vrijheid. Lees verder voor wat info over onszelf. Wij zijn Dominique & Martijn. Af en toe zoeken wij oppas voor savonds of overdag. We hebben een pasgeboren baby. Deze is nu 6 maanden oud en krijgt borstvoeding/ flesjes /fruit en groetepap. Daarnaast om het weekend nog 2 kindjes van martijn in de leeftijd van 6 en 4. Het oppassen zal gaan over alleen onze baby Noa. De kinderen van Martijn zijn er om het weekend en doordeweeks 1 dag dus dan zijn we er zelf vaak wel. De baby moet vermaakt worden/ verschoond/ laten slapen / evt mee wandelen als je dat leuk vindt en af en toe de fles krijgen. Het zal gaan om een paar uur in de middag of avond. Denk aan 5 a 6 uur oppas. Soms als we willen sporten maar 2 uurtjes. Mocht het je wat lijken graag een berichtje! Wij geven maximaal 6 euro per uur voor het oppassen.

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Kalm
  • Speels

Aantal kinderen
1
Leeftijd van kinderen
  • Baby

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 20 maart 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Engels
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
4 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Dominique heeft verstrekt

E-mailadres
Facebook-account

Activiteiten

Lid sinds
Mei 2023
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
60%
Gemiddelde reactietijd
5 maanden
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Hoogstraten


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Hoogstraten: Dominique
Uurtarief
€ 4,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden