Oppaswerk in 's-Hertogenbosch: Adriaan

Adriaan

Oppaswerk in 's-Hertogenbosch: Adriaan

Adriaan

Uurtarief
€ 12,00/uur

Beste oppas, Wij zijn gezegend met bijzonder leuke lieve grappige kindjes maar het wordt soms toch wat druk allemaal om alles te combineren werk/thuis. Zodoende hopen wij een leuke oppas te vinden die af en toe onze kinderen bezig kan houden door met ze te spelen en ze ook dingen kan helpen leren, zoals bijvoorbeeld ook het speelgoed weer zelf op te ruimen. Natuurlijk doen we dit zelf ook maar we..

Beste oppas, Wij zijn gezegend met bijzonder leuke lieve grappige kindjes maar het wordt soms toch wat druk allemaal om alles te combineren werk/thuis. Zodoende hopen wij een leuke oppas te vinden die af en toe onze kinderen bezig kan houden door met ze te spelen en ze ook dingen kan helpen leren, zoals bijvoorbeeld ook het speelgoed weer zelf op te ruimen. Natuurlijk doen we dit zelf ook maar we verwachten dit soort dingen dus ook van iemand die hier komt. Het leven is natuurlijk niet alleen maar lang leven de lol. Ikzelf, Adriaan, ben 33 jaar en heb een eigen bedrijf maar werk vanuit huis dus ben in principe altijd in de buurt. Betekent dat je niet alleen ervoor zult staan en ik zelf altijd kan bijspringen of helpen daar waar nodig. Mijn vrouw, Rowena, is 35 en werkt 3 dagen per week op kantoor in de buurt. Chloé onze dochter is bijna 4 en zal per 8 januari naar de basisschool gaan. Zodoende zal zij vooral na schooltijd pas aanwezig zijn. Ze is enorm grappig en ondernemend, houdt van creatief bezig zijn en maakt echte grappen. Je zult je krom lachen met haar dat is een belofte. Daarnaast is ze hartstikke lief maar heeft ze ook een sterke eigen wil. Colin is onze jongste, 9 maanden oud en kan al aardig kruipen, staan en begint nu met lopen. Ook hij vind het leuk om mee gespeeld te worden en volgt zijn grote zus zo een beetje overal waar hij kan. Hij is wat rustiger van aard en kan zichzelf ook goed vermaken met zijn speelgoed. Het is een bijzonder fijn kereltje waarvan we altijd te horen krijgen dat je aan hem geen kind hebt. Op maandag en woensdag kunnen ze vaak al bij opa's en oma's terecht, die zijn bij ons gelukkig vrij fanatiek in het oppassen, maar natuurlijk gaan die ook wel eens een weekje op vakantie e.d. daarnaast is dinsdags en donderdags (vooralsnog want dit kan gaan veranderen in dagen) Rowena vrij maar die komt vaak tijd tekort om huishoudelijke of andere dingen op te pakken vanwege de zorg voor de kinderen. Op Vrijdag heb ik papadag maar ook dan zou het soms wel fijn zijn om net even wat dingen te kunnen doen die moeten gebeuren in en rondom het huis bijvoorbeeld. Dan is het fijn als er iemand is die even met de kids bezig kan zijn of misschien zelfs kan helpen bij wat huishoudelijke klusjes. Graag willen we een leuke band met een oppas opbouwen, bij voorkeur iemand met wat ervaring en die ook bereid is in de toekomst als het vertrouwen er is soms 's avonds op te passen zodat we ook eens een avondje weg kunnen. Dit is de afgelopen 4 jaar bijzonder weinig gebeurd en wordt hoog tijd. Dus, ben jij een jongedame die goed met kinderen is en wat wil bijverdienden en niet per definitie vaste dagen wil afspreken maar gewoon in overleg iedere week samen wil afstemmen en in de buurt woont van Den Bosch, komen wij graag met jou in contact! Groetjes, Adriaan, Rowena, Chloé & Colin.

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Speels
  • Grappig

Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Baby
  • Kleuter

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 13 januari 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
14 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Huisdieren
Koken
Huishoudelijke taken

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Adriaan heeft verstrekt

E-mailadres

Activiteiten

Lid sinds
Januari 2024
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom 's-Hertogenbosch


Meld je gratis aan
Oppaswerk in 's-Hertogenbosch: Adriaan
Uurtarief
€ 12,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden