Help - Premium abonnement

Welkom bij de Babysits-familie! 🏠 Je kunt eenvoudig upgraden naar een Premium-abonnement via de Premium upgrade-pagina op onze website (na registratie) of direct via de Babysits-app.

Je bent waarschijnlijk ingelogd met een ander account dan het account dat je hebt geüpgraded. Dit gebeurt gemakkelijk als je je zowel met je e-mailadres als met Facebook, Google of Apple hebt geregistreerd. 💡 Zoek naar de e-mail met de betalingsbevestiging die we je hebben gestuurd: het e-mailadres waarop je deze hebt ontvangen, hoort bij je Premium-account. Log uit en log daarna opnieuw in met dat e-mailadres. Als je de e-mail niet kunt vinden, neem dan contact met ons op en we helpen je.

Je kunt je Premium-abonnement op elk moment annuleren op de Premium-pagina. Als je je hebt geabonneerd via de App Store of Google Play, annuleer dan direct via die platforms. Na annulering heb je nog steeds toegang tot Premiumdiensten tot je huidige periode eindigt.

Absoluut! 🌟 Zelfs nadat je abonnement afloopt, kun je al je bestaande gesprekken blijven voortzetten. Goed nieuws - je kunt ook gratis reageren op nieuwe berichten van oppassen.

Je kunt je betaalmethode bijwerken door naar het Premium-gedeelte van je account te gaan en op de knop 'Betaalmethode bijwerken' te klikken.

Ja. Binnen 14 dagen na het starten van een Premium abonnement kun je "Overeenkomst herroepen" gebruiken in je account om ermee te stoppen. Als je nog geen ontmoeting of boeking hebt gepland, krijg je een volledige terugbetaling; als je dat wel hebt, behouden wij een bemiddelingsvergoeding van 80% van één maand en restitueren de rest. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Om alleen toekomstige betalingen te stoppen, gebruik "Abonnement opzeggen" in plaats daarvan. Voor abonnementen gekocht via Apple of Google Play, zijn hun terugbetalingsregels van toepassing.