Oppasadres in Haarlem: Familie Bakker
Oppasadres in Haarlem: Familie Bakker
Oppasadres in Haarlem: Familie Bakker

Sluiten

Familie Bakker

Hallo, ik ben Familie Bakker!

Ons gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 7, en een jongenstweeling van 4 jaar, een meisje van bijna 2 jaar. Wij zoeken een enthousiaste Nanny/ Oppas (opleiding is niet vereist) Wij hebben beide drukke banen en vinden het belangrijk dat onze kinderen ook een fijne tijd hebben als wij niet thuis zijn. Onze kinderen zijn actief, leergierig, enthousiast en bijna altijd vrolijk! Ze houden van activiteiten ondernemen. Wij wonen vlakbij duinen, bos en vele speel mogelijkheden. Ons huis staat in een zeer kinderrijke buurt waar veel te ondernemen is. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de (elektrische) bakfiets om erop uit te gaan. Als Nanny voor ons gezin ben je initiatiefrijk, bedenk je leuke activiteiten voor de jongens en straks ook dame en ga je er graag op uit. Daarbij is het van belang dat je goed het overzicht kan bewaren en de aandacht zo goed mogelijk kan verdelen tussen de kinderen. Je bent meedenkend, liefdevol, betrouwbaar en zorgzaam. We vinden het daarbij fijn dat je kookt en eet met de kinderen omdat wij als ouders vaak pas rond 18.00 uur thuis zijn. Daarnaast vragen we je om af en toe een was met de kinderkleding te doen. Boodschappen zijn meestal al gedaan, maar het kan voorkomen dat je een kleine boodschap mag/ moet doen bij supermarkt op nog geen 500 meter van ons vandaan. In huis is er veel speelgoed, spelletjes en knutselmaterialen om bij slecht weer mee aan de slag te gaan! Onze oudste zoon gaat naar de basisschool op fietsafstand. Het gaat om 30 uur per week. Dagen zullen de maandag, dinsdag en de vrijdag zijn. Deze drie dagen werk je van 08.00-18.00 uur. Enige flexibiliteit van de Nanny is gewenst. Verdiensten zijn €14,- en €15,- per uur op basis van opleiding en ervaring. We betalen wit en via een bureau.

Voor je eigen veiligheid en bescherming is het belangrijk om nooit buiten de website of app van Babysits om geld te betalen of te communiceren. Meer informatie

Aantal kinderen
4

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Koken
Huishoudelijke taken

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
Oppas Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen
25 keer
Talen die wij spreken
  • Nederlands

Activiteiten

Lid sinds
Juli 2013
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
73%
Gemiddelde reactietijd
1 dag

Familie Bakker heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 66

0 Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Oppasadres in Haarlem, Haarlem, Noord-Holland
Bezig met laden...

Deel dit profiel

€ 15,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 15,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.