Oppaswerk in Haarlem: Familie Bakker

Familie Bakker

Oppaswerk in Haarlem: Familie Bakker

Familie Bakker

Uurtarief
€ 19,00/uur

Ons gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 9, een jongenstweeling van 7 jaar, een meisje van 4 jaar. Wij zoeken een enthousiaste Nanny/ Oppas (opleiding is niet vereist) per juli 2024. Wij hebben beide drukke banen en vinden het belangrijk dat onze kinderen ook een fijne tijd hebben als wij niet thuis zijn. Onze kinderen zijn actief, leergierig en enthousiast. Ze houden van activiteiten..

Ons gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 9, een jongenstweeling van 7 jaar, een meisje van 4 jaar. Wij zoeken een enthousiaste Nanny/ Oppas (opleiding is niet vereist) per juli 2024. Wij hebben beide drukke banen en vinden het belangrijk dat onze kinderen ook een fijne tijd hebben als wij niet thuis zijn. Onze kinderen zijn actief, leergierig en enthousiast. Ze houden van activiteiten ondernemen. Wij wonen vlakbij duinen, bos en vele speel mogelijkheden. Ons huis staat in een zeer kinderrijke buurt waar veel te ondernemen is. Je kunt ten alle tijden gebruik maken van de (elektrische) bakfiets om erop uit te gaan. Als Nanny voor ons gezin ben je initiatiefrijk, bedenk je leuke activiteiten en ga je er graag op uit. Daarbij is het van belang dat je goed het overzicht kan bewaren en de aandacht zo goed mogelijk kan verdelen tussen de kinderen. Je bent meedenkend, liefdevol, betrouwbaar en zorgzaam. We vinden het daarbij fijn dat je kookt en eet met de kinderen omdat wij als ouders vaak pas rond 18.00 uur thuis zijn. We vragen we je om af en toe een was met de kinderkleding te doen en dan het einde van de dag de keuken en woonkamer op te ruimen. Onze kinderen gaan naar de basisschool op fietsafstand. Het gaat om 12-18 uur in de schoolweken en van 8-18 uur tijdens vakantieweken. Dagen kunnen de maandag/dinsdag/ vrijdag zijn. Enige flexibiliteit van de Nanny is gewenst. Ook zo nu en dan een avond. De uren zijn uit te breiden met PA taken. Verdiensten zijn €19,-per uur zonder opleiding en met kinderopvangtoeslag €22,50 per uur. We betalen wit.


Aantal kinderen
4
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Betaal en communiceer voor je eigen veiligheid en bescherming alleen via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 20 januari 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Nanny
  • Oppas
  • Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
51 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Koken
Huishoudelijke taken

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Familie Bakker heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 66

Activiteiten

Lid sinds
Juli 2013
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
62%
Gemiddelde reactietijd
15 uur
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Haarlem


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Haarlem: Familie Bakker
Familie Bakker
Uurtarief
€ 19,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden