Oppaswerk in Haarlem: Suzan

Suzan

Oppaswerk in Haarlem: Suzan

Suzan

Uurtarief
€ 10,00/uur

Voorkeur oppas; Nederlandse taal kunnen spreken en Nederlandse identiteit heeft. Ruime ervaring heeft met omgang kinderen door opleiding en of vorige oppasactiviteiten. Referenties moeten worden aangetoond. Leeftijd oppas; vanaf middelbare leeftijd, die over auto beschikt die de mogelijkheden kan aanbieden om kinderen in ochtend naar school ( Heemstede) te kunnen brengen, middag van school te willen..

Voorkeur oppas; Nederlandse taal kunnen spreken en Nederlandse identiteit heeft. Ruime ervaring heeft met omgang kinderen door opleiding en of vorige oppasactiviteiten. Referenties moeten worden aangetoond. Leeftijd oppas; vanaf middelbare leeftijd, die over auto beschikt die de mogelijkheden kan aanbieden om kinderen in ochtend naar school ( Heemstede) te kunnen brengen, middag van school te willen halen en in de avond wilt oppassen tot uiterlijk 01.00uur in het weekend. Indien oppas voor meerdere momenten in de week kan worden ingezet, mooi tarief worden afgesproken. Onze kinderen zijn sociaal, energiek en vriendelijk. Het zijn kinderen van gescheiden ouders die in harmonie met elkaar omgaan. Hebben 2 woonadressen. Interesse? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Vriendelijk
  • Spraakzaam

Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 24 maart 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
3 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Suzan heeft verstrekt

E-mailadres
Google-account

Activiteiten

Lid sinds
November 2022
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profielMeld je gratis aan
Oppaswerk in Haarlem: Suzan
Uurtarief
€ 10,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden