Oppaswerk in Holsloot: Desi

Desi

Oppaswerk in Holsloot: Desi

Desi

Uurtarief
€ 12,00/uur

Hallo, Wij zijn een jong gezin met een eigen bedrijf. Wij werken volledig in ons eigen bedrijf en daarnaast werkt mijn man bij defensie. Wij werken voornamelijk in het weekend en willen onze kinderen wel graag een thuis gevoel geven. Daarom zoeken wij iemand die voor onze jongens kan zorgen en eventueel mee wil naar voetbal wedstrijd in de toekomst. Wij willen ze graag zo normaal mogelijk laten opgroeien..

Hallo, Wij zijn een jong gezin met een eigen bedrijf. Wij werken volledig in ons eigen bedrijf en daarnaast werkt mijn man bij defensie. Wij werken voornamelijk in het weekend en willen onze kinderen wel graag een thuis gevoel geven. Daarom zoeken wij iemand die voor onze jongens kan zorgen en eventueel mee wil naar voetbal wedstrijd in de toekomst. Wij willen ze graag zo normaal mogelijk laten opgroeien naast ons werk. Ons bedrijf is bij huis hierdoor loopt prive en werk vaak door elkaar. Ze weten dat ons bedrijf vaak voor gaat en groeien hier mee op. Wij hebben 9 medewerkers die alle aandacht samen met ons in het bedrijf stoppen. Wij wensen een leuke oppas/gastouder/nanny(hoe ik het ook moet noemen) die wanneer wij niet alle aandacht aan onze jongens kunnen geven er voor ze is. Wij wonen landelijk en vrij gelegen. Genoeg om samen te ondernemen met onze zoontjes van 2/4/6 jaar. Het zijn echte buiten jongens. Naast ons toch al drukke leven zijn wij ons huis aan het verbouwen. Hierin steken wij de komende jaren onze vrije tijd. Ons werk is onze hobby, wij zoeken iemand die graag met kinderen is en van haar/zijn werk ook een hobby maakt. Flexibiliteit is handig wanneer dit mogelijk is.

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Sportief
  • Speels

Aantal kinderen
3
Leeftijd van kinderen
  • Peuter
  • Kleuter
  • Lagere school

Officieel Identiteitsbewijs
Desi heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie

Betaal en communiceer voor je eigen veiligheid en bescherming alleen via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 5 juli 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
  • Nanny
  • Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
1 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Desi heeft verstrekt

Desi heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie
E-mailadres
Facebook-account

Activiteiten

Lid sinds
Februari 2024
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Holsloot


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Holsloot: Desi
Uurtarief
€ 12,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden