Oppassen.nl wordt Babysits.nl

Oppassen.nl wordt Babysits.nl

Vind een oppas of oppaswerk, of blijf op de hoogte van de nieuwste kinderopvangtips!

Ga vandaag nog gratis aan de slag.

Beginnen
Door Babysits
2 minuten leestijd

Het online oppasplatform Oppassen.nl heeft vandaag aangekondigd dat zij haar naam gaat veranderen naar Babysits.nl. De naamswijziging weerspiegelt de naam van het internationale bedrijf Babysits.

“ 2020 markeert een belangrijk punt in de evolutie van Babysits ”, zegt Peter van Soldt, oprichter van het kinderopvangplatform. “ In de afgelopen jaren is Oppassen.nl uitgebreid tot een internationaal bedrijf genaamd Babysits, die beschikbaar is in 38 landen. Met meer dan 2 miljoen gebruikers is Babysits gegroeid tot waarschijnlijk het meest populaire en betrouwbare online oppasplatform wereldwijd. Terwijl Oppassen.nl in de meeste landen bekend staat onder de naam Babysits, bleef het platform in Nederland zich vasthouden aan haar oude naam. 12 jaar later is het dan ook zover voor Nederland. De rebranding van het platform wordt officieel afgerond door het veranderen van de domeinnaam Oppassen.nl naar de merknaam Babysits.nl. ”

Naadloze kinderopvang wereldwijd

Oppassen.nl heeft eindelijk haar naam veranderd om aan te sluiten bij het wereldwijde merk Babysits. Wat betekent dit? De consistentie van het wereldwijde merk gaat ook gepaard met wereldwijde kansen. Babysits-gebruikers kunnen sinds dit jaar overal ter wereld hetzelfde Babysits-account gebruiken. De naam verwijdert wereldwijde barrières en biedt een naadloze ervaring waarbij gebruikers contact kunnen maken met leden verderop in de straat, in het buurland en zelfs aan de andere kant van de wereld.

Waarom is dit belangrijk? Het geeft ouders en kinderopvang aanbieders de mogelijkheid om overal ter wereld de juiste ondersteuning, informatie en middelen te krijgen die zij nodig hebben om oppaswerk of een betrouwbare oppas te vinden.

Oppassen.nl wordt Babysits.nl

Over Babysits

Babysits is een online oppasplatform, waarbij ouders en aanbieders van kinderopvang gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Het gebruiksvriendelijke platform is speciaal ontwikkeld voor ouders om hen de vrijheid en gemoedsrust te bieden die ze nodig hebben. Vanuit hier is de missie ontstaan om communities rondom kinderopvang wereldwijd te ondersteunen.

Op het moment werkt een gemotiveerd team aan veilige, toegankelijke en betaalbare kinderopvang. Betrouwbaarheid en transparantie zijn hierbij de kernwaarde van het bedrijf.

Word lid van de Oppas Community!

Meld je gratis aan