Babysits opent haar platform in Zuid-Afrika!

Babysits opent haar platform in Zuid-Afrika!

Door Babysits
2 minuten leestijd

Babysits opent haar online oppasplatform in Zuid-Afrika! Babysits breidt het online platform voor ouders en oppassen uit naar land nummer 39!

19 november 2020

Babysits heeft haar wereldwijde kinderopvangplatform uitgebreid om diensten aan te bieden in Zuid-Afrika!

Babysits South Africa is bereikbaar via: www.babysits.co.za

Nu kunnen ouders die op zoek zijn naar oppassen, gastouders en/of nanny's, connectie maken via het Babysits-platform om de kinderopvang te coördineren.

Wat biedt Babysits bezoekers in Zuid-Afrika

Met de uitbreiding van Babysits naar Zuid-Afrika kan de Zuid-Afrikaanse gemeenschap nu de Babysits-website en app gebruiken om:

  1. Een gratis account aan te maken
  2. In contact te komen via ons beveiligde berichtensysteem met andere gebruikers die op zoek zijn naar oppaswerk of een oppas
  3. Oppasafspraken te coördineren

Om hen te helpen de best mogelijke beslissingen te nemen, biedt Babysits de Zuid-Afrikaanse kinderopvangaanbieders en ouders het gemak van:

  • Profiel verificaties

Gebruikers kunnen hun profielen verifiëren met behulp van ID-verificatie door de overheid, verificatie per telefoon/e-mail, verificatie van sociale profielen en meer.

  • Review- en referentiesysteem

Recensies en referenties kunnen leden helpen om elkaar en hun achtergrond te leren kennen.

  • Mobiele app

Met de Babysits-app kunnen leden de Babysits-ervaring onderweg meenemen!

  • En meer!

Om meer te lezen over hoe Babysits ouders en aanbieders van kinderopvang ondersteunt, ga je naar de hoe het werkt-pagina.

Hoe dit van invloed is op Babysits-gebruikers in andere landen

Nu kunnen Babysits-leden overal ter wereld hetzelfde profiel gebruiken om oppaswerk of oppassen te vinden wanneer ze naar Zuid-Afrika reizen. Door simpelweg het adres op hun profiel te wijzigen, hebben ze toegang tot alle Babysits-voordelen en kunnen ze zoeken in Zuid-Afrika!

Over Babysits

Babysits is een online kinderopvangplatform, waar ouders en kinderopvangaanbieders gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen. Het gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om ouders de vrijheid en gemoedsrust te geven die ze nodig hebben. Dit ideaal loopt parallel met de missie om gemeenschappen wereldwijd te versterken rond kinderopvang.

Het gemotiveerde team van Babysits zet zich elke dag in voor veilige, toegankelijke en betaalbare kinderopvang. Daarnaast zijn betrouwbaarheid en transparantie de kernwaarden van het bedrijf.

Word lid van de Oppas Community!

Meld je gratis aan