DIY Valentijnsdag geschenk

DIY Valentijnsdag geschenk

Door Babysits, 3 minuten leestijd

Valentijnsdag staat voor de deur, heb je al besloten wat je voor je dierbaren wilt kopen? In plaats van dat je dure geschenken koopt, kun je ook een leuk ambachtelijke DIY maken die je helpt om de liefde te verspreiden tussen jezelf en de mensen waar je om geeft. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Heb je er ooit aan gedacht om een berichtje te geven aan je dierbaren op Valentijnsdag? Wij geloven dat een bericht soms krachtiger is dan een gekocht cadeau omdat:

  • Het maakt een relatie sterker (tussen partners, broers & zussen, vrienden, collega’s enz.);
  • Het maakt je eigen gemoedstoestand beter en die van de ander;
  • Het brengt positiviteit;
  • Het motiveert je!

Het is heel gemakkelijk om deze DIY te maken. Begin met een vierkant vel papier en volg de onderstaande stappen:

valentines day card

Soms zijn de eenvoudigste dingen in het leven de mooiste. Ben je het daar ook mee eens? We hebben gekozen voor roze en rood papier, maar voel je vrij om elke gewenste kleur te gebruiken.

Tot slot, om het persoonlijk te maken, kun je een berichtje schrijven die je waardering voor deze specifieke persoon uitdrukt. Voel je vrij om deze gratis afdrukbare Valentijnskaarten te gebruiken, inclusief de Babysits mascotte die je vervolgens in de hartvormige DIY kunt plaatsen:

free printable Valentines day card

free printable Valentines day cards

Voor ouders die op Valentijnsdag van plan zijn om een oppas te vinden zodat ze uit kunnen gaan met hun partner of vrienden, is het een leuk idee om dit hart cadeau te doen aan de oppas.

Maar onthoud dat je deze DIY aan iedereen in je leven kunt geven waardoor de personen die dit ontvangen zich speciaal en gewaardeerd voelen. Als je bijvoorbeeld altijd naar dezelfde bakker gaat, is dit het beste moment om de mensen die daar werken persoonlijk te bedanken! Of misschien heb je een leuke relatie met je collega? Geef hem/haar een bedankkaartje om hen eraan te herinneren dat je dankbaar bent voor de tijd die je samen met hem/haar doorbrengt. Het kan ook een valentijnscadeau idee zijn voor de oppas die al heel lang voor je kinderen zorgt. Er zijn veel mensen om dankbaar voor te zijn!

Soms kan een vriendelijke boodschap het beste geschenk zijn om anderen te laten zien hoeveel we om hen geven. Vooral door een berichtje te schrijven en je waardering te tonen. Het bericht hoeft niet lang te zijn, maar het is een goed idee om zo persoonlijk mogelijk te zijn. Je kunt een persoon hier echt gelukkig mee maken en zich gewaardeerd laten voelen!

Fijne Valentijnsdag!