Oppaswerk in Groningen: Anneloes

Anneloes

Oppaswerk in Groningen: Anneloes

Anneloes

Uurtarief
€ 24,00/uur

Automatische vertalingen kloppen misschien niet helemaal.

Vacature januari 2024 Groningen Zorgverlener/ begeleider voor Julian (8) Groningen Wij zijn op zoek naar 1 lieve spontane, zorgzame en betrokken zorgverlener voor onze zoon Julian. Julian heeft verstandelijke, lichamelijke en visuele beperkingen. Ons zoontje heeft behoefte aan constante 24/7 hulp bij alles en vertrouwt volledig op jou. Wij leren je alles aan wat je niet kan of durft. Hij maakt..

Vacature januari 2024 Groningen Zorgverlener/ begeleider voor Julian (8) Groningen Wij zijn op zoek naar 1 lieve spontane, zorgzame en betrokken zorgverlener voor onze zoon Julian. Julian heeft verstandelijke, lichamelijke en visuele beperkingen. Ons zoontje heeft behoefte aan constante 24/7 hulp bij alles en vertrouwt volledig op jou. Wij leren je alles aan wat je niet kan of durft. Hij maakt gebruik van verschillende hulpmiddelen, waaronder onder andere 1 rolstoel en loophulpmiddel, er zijn veel tilmomenten dus als je niet te klein en sterk bent is dat 1 pre. Werktijden zijn vaak vaste dagen van uur of 17:00 of 18:00- 20:00 uur. Wij bieden 1 tarief van maximaal € 24,44 voor informele zorg en het tarief voor formele zorg/zzp-ers is in overleg, passend binnen 1 WLZ pgb budget. Heb je 1 liefdevol en zorgzaam karakter en ben je actief, betrokken en alert? Kan jij liefde en structuur bieden aan onze zoon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hij bied jou heel veel liefde, gezelligheid en dankbaarheid. Stuur ons 1 persoonlijk bericht als je geïnteresseerd bent. Lieve groet, Anneloes


Aantal kinderen
1
Leeftijd van kinderen
  • Peuter
  • Kleuter
Kinderen met speciale behoeften
Anneloes is op zoek naar iemand die is gecertificeerd in speciale zorg voor kinderen. Meer informatie

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 28 januari 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
31 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Anneloes heeft verstrekt

E-mailadres

Activiteiten

Lid sinds
Augustus 2022
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
60%
Gemiddelde reactietijd
1 week
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Groningen


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Groningen: Anneloes
Uurtarief
€ 24,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden