Oppaswerk in Haarlem: Andree

Andree

Oppaswerk in Haarlem: Andree

Andree

Uurtarief
€ 9,00/uur

Hi oppas, Wij zijn met z'n drieën en wonen in het centrum van Haarlem. Rhiana is onze dochter. Rhiana is onder andere erg creatief en houdt van dansen, tekenen en knutselen. Daarnaast vraagt ze ons als ouders vaak om met haar samen te spelen, bijvoorbeeld om met haar poppen te spelen en met haar samen iets te bouwen van lego. Zou jij het ook leuk vinden om met haar samen te spelen, tijdens het oppassen...

Hi oppas, Wij zijn met z'n drieën en wonen in het centrum van Haarlem. Rhiana is onze dochter. Rhiana is onder andere erg creatief en houdt van dansen, tekenen en knutselen. Daarnaast vraagt ze ons als ouders vaak om met haar samen te spelen, bijvoorbeeld om met haar poppen te spelen en met haar samen iets te bouwen van lego. Zou jij het ook leuk vinden om met haar samen te spelen, tijdens het oppassen. Als het in de avonduren is, dan is de kans groot dat Rhiana het merendeel van de tijd dat je oppast, slaapt. Als we je ondersteuning overdag nodig hebben, dan zouden we het hoogstwaarschijnlijk ook op prijs stellen als je Rhiana van school haalt, omdat dat ons als ouders dan op dat moment niet gaat lukken. Het verzoek is dan ook of je op wilt passen op Rhiana totdat wij thuis komen van werk en / of opleiding. We zijn je dan uiteraard zeer dankbaar dat je ons dan op dat moment " uit de brand" helpt. :-)

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Nieuwsgierig
  • Creatief

Aantal kinderen
1
Leeftijd van kinderen
  • Kleuter

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 28 december 2023

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Cebuano
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
10 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van het lid hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Andree heeft verstrekt

E-mailadres

Activiteiten

Lid sinds
Januari 2023
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profielMeld je gratis aan
Oppaswerk in Haarlem: Andree
Uurtarief
€ 9,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden