Leuke workout-routine voor kinderen

Leuke workout-routine voor kinderen

Door Babysits
2 minuten leestijd

Om jonge kinderen ook thuis aan het bewegen te krijgen, hebben we onze leuke ‘Beweeg als een dier workout-routine' ontwikkeld die je thuis kunt doen.

We weten allemaal dat lichaamsbeweging essentieel is voor een gezond leven en dat kinderen ook regelmatig moeten sporten om een ​​gezond leven te leiden. Als we onze kinderen vanaf jonge leeftijd een gezonde levensstijl kunnen inbrengen, is de kans veel groter dat ze die gewoonten tot ver in de volwassenheid voortzetten.

Studies hebben aangetoond dat mensen die regelmatig vroeg in hun leven sporten, significant vaker als volwassenen sporten dan degenen die niet regelmatig als kinderen trainden. En alsof dat niet genoeg was om je over te halen om de kinderen in beweging te krijgen, hebben onderzoeken ook aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging bij kinderen een directe correlatie heeft met het zich ontwikkelende brein. Dit betekent dat lichaamsbeweging en sport kunnen resulteren in verbeterde cognitieve vaardigheden, zoals een beter geheugen.

Hoe jonger we onze kinderen in beweging kunnen krijgen, hoe beter het zal zijn voor hun gezondheid op lange termijn. Gebruik onze workout-routine Beweeg als een dier en word actief terwijl je samen plezier hebt!

Workout voor kinderen

Je hebt 60 seconden om zoveel mogelijk herhalingen van elke dierenbeweging te voltooien. Laten we eens kijken hoeveel je er kunt doen!


Vond je deze activiteit leuk? We zien je graag bewegen als een dier! Deel je workout met ons @babysitsnl

Voor meer geweldige activiteiten voor kinderen, bekijk andere artikelen hier!

Word lid van de Oppas Community!

Meld je gratis aan