Wat zijn Babysits-badges?

Wat zijn Babysits-badges?

Vind een oppas of oppaswerk, of blijf op de hoogte van de nieuwste kinderopvangtips!

Ga vandaag nog gratis aan de slag.

Beginnen
Door Babysits
6 minuten leestijd

Als je op zoek bent naar een oppas of oppaswerk, is een van de eerste dingen waar je aan moet denken je zichtbaarheid op het platform. Om je zichtbaarheid te verbeteren, zou je meer badges moeten verdienen!

Badges zijn een manier om zichtbaarheid op het platform te verbeteren. Hoe meer badges je verdient, hoe groter de kans dat je wordt benaderd door andere Babysits-gebruikers.

Het verdienen van badges gaat niet alleen over het vergroten van je zichtbaarheid, het gaat ook over het opbouwen van een gemotiveerde community door hoogwaardige en geverifieerde profielen te presenteren.

Dit betekent dat het hebben van een volledig profiel en vaak contact hebben met het Babysits-platform je kansen op het vinden van een baan als oppas of het vinden van de perfecte kinderopvang voor je kinderen vergroot.

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je alle Babysits-badges kunt ontgrendelen:

Als je geïnteresseerd bent om alle specifieke kenmerken van elke badge te weten, lees dan verder!

De Babysits badges worden getoond door onze lieve mascotte, Barry, die altijd toegewijd is aan het helpen van de Babysits-community! Bekijk de onderstaande afbeelding om ze allemaal te zien:

Verdien de badges om je zichtbaarheid te verbeteren

Hoe verdien ik de badges?

Verbeter je zichtbaarheid met de Babysits badges

1. E-mail geverifieerd - Allereerst moet je een profiel aanmaken en je e-mailadres verifiëren om je reis met babysits te beginnen!

2. Profielfoto - Zodra je je e-mailadres hebt bevestigd, ben je klaar om je profiel te maken. Allereerst moet je een profielfoto uploaden. Om de perfecte profielfoto te maken, moet je ervoor zorgen dat je rechtstreeks naar de camera kijkt, een effen witte achtergrond hebt en geen (Snapchat) filters gebruikt. Vermijd accessoires zoals zonnebrillen of hoeden en zorg voor een goede verlichting.

3. Uitgebreide profielbeschrijving - Het is belangrijk om jezelf voor te stellen en te specificeren waarom je op zoek bent naar oppaswerk of naar een oppas.

4. Profielvideo - Dit wordt ten zeerste aanbevolen, omdat een video meer over je kan vertellen dan een foto. Terwijl je je profielvideo opneemt, probeer alle 40 seconden te gebruiken om duidelijk, beknopt en - vooral - jezelf te zijn!

Verbeter je zichtbaarheid

5. Geverifieerd account - Wij zijn een betrouwbaar oppasplatform en daarom bieden we gebruikers de mogelijkheid om hun identiteit te verifiëren met een controle van de identiteit van de overheid. Klik voor meer informatie hier.

6. Eerste referentie - Om je profiel nog professioneler en betrouwbaarder te maken, moet je om een referentie vragen. Referenties zijn een geweldige manier om andere mensen te laten weten hoe betrouwbaar je bent om mee te werken.

7. Verbonden met Facebook - Maak verbinding met Facebook en ontdek je vertrouwde connecties met ouders en oppassen.

8. Apple verbonden - Maak verbinding met Apple om je account te verifiëren.

Verdien de badges

9. Google verbonden - Maak verbinding met Google en ontdek je vertrouwde connecties met ouders en oppassen.

10. LinkedIn verbonden - Maak verbinding met LinkedIn om je account te verifiëren.

11. Volg Babysits op Facebook - Volg Babysits op Facebook om tips, trucs en fantastische ideeën te ontdekken.

12. Volg Babysits op Instagram - Volg babysits op Instagram om doe-het-zelfideeën, kinderrecepten en tips voor oppassen en ouders te ontdekken.

Zichtbaarheid op het Babysits platform

13. LinkedIn professional - Je bent een professional, dus volg Babysits op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de prestaties van het bedrijf en meer achter de schermen!

14. Delen op Facebook - Deel je profiel op Facebook om je vrienden te informeren over je nieuwe profiel!

15. Delen op Twitter - Deel je profiel op Twitter om een nog groter publiek te bereiken!

16. Beschikbaarheid bijgewerkt - Of je nu op zoek bent naar een baan of een oppas, het is erg belangrijk om te specificeren wanneer je beschikbaar bent of wanneer je iemand nodig hebt. Op deze manier is het makkelijker om de juiste match te vinden.

Verbeter je zichtbaarheid op het oppasplatform

17. Telefoonnummer geverifieerd - Verifieer je telefoonnummer hier om je profiel betrouwbaarder te maken.

18. Deel je poster - Download en verspreid je gepersonaliseerde poster om ook je kansen binnen de offline Babysits community te vergroten.

19. Eerste boeking - Maak gebruik van onze boekingsplanner om elkaar te ontmoeten. Zo kun je al je boekingen bijhouden.

20. Eerste beoordeling - Hoe verliep de oppasafspraak? We hopen dat het heel goed is gegaan! Zo ja, dan kun je de gebruikers waarmee je contact hebt gehad, vragen een beoordeling achter te laten.

Verdien de badges om je zichtbaarheid te verbeteren

21. Eerste afspraak herhalen - Wil je weer met dezelfde persoon werken? Plan nog een afspraak met dezelfde gebruiker.

22. Recente login - Als je op de eerste pagina van de Babysits-zoekresultaten wil verschijnen, moet je om de paar dagen inloggen!

Barry, de Babysits Mascotte!


Het lijkt allemaal erg veel die badges, maar je bent al halverwege door alleen je profiel aan te maken en deze volledig in te vullen.

Hoe meer badges Babysits-gebruikers verdienen, hoe betrouwbaarder het platform is! Begin nu om deel uit te maken van deze geweldige oppas community!

Word lid van de Oppas Community!

Meld je gratis aan