Het online kleurboek van Barry

Het online kleurboek van Barry

Door Babysits, 2 minuten leestijd

Met de recente gebeurtenissen en daaropvolgende zelfisolatie waar regeringen over de hele wereld op aandringen, dachten we dat het een slim idee zou zijn om gratis online kleurplaten te maken om je bezig te houden! Nu de kinderen door het huis lopen en nieuwsgierig zijn naar de onzichtbare vijand buiten, hebben we op dit moment echt een creatieve manier nodig om onze angst te verlichten. Met dat in gedachten hebben we Barry-tekeningen gemaakt die je kunt uitprinten en inkleuren!

Kleuren vermindert stress

Volgens onderzoek is aangetoond dat tekenen en kleuren angstverlichtende hobby's zijn. Britse onderzoekers hebben ontdekt dat kleuren een rustgevend effect heeft op volwassenen. Andere onderzoekers hebben ook ontdekt dat kleuren kinderen ontspant en hen helpt hun emoties te uiten.

Kleuren zal je creativiteit vergroten

Uniciteit moet gevierd worden! Daarom moedigen we je aan om jezelf en je unieke creativiteit uit te drukken terwijl je onze tekeningen kleurt. Download de pdf hieronder. Of je nu een ouder, kind of oppas bent, deze tekeningen zullen je creativiteit stimuleren en je fantasie laten stralen. Creativiteit is altijd een onweerstaanbare kwaliteit om te bezitten in je persoonlijke en professionele leven. Door te kleuren, zullen kinderen hun eigen wereld betreden, alle speciale details verzamelen die hun universum vormen en het op papier uitdrukken. Kleuren kan bijdragen aan het versterken van het vermogen van kinderen om zichzelf uit te drukken en kan hun zelfvertrouwen vergroten.

colouring the book with Barry!

Kleuren kan een activiteit zijn die virtueel wordt uitgevoerd

Wist je dat we een nieuwe functie op ons platform hebben geïntroduceerd? Als je een oppas bent, kun je op afstand oppassen en kinderen bezig houden via online platforms zoals Skype en FaceTime. Samen kleuren kan een leuke activiteit op afstand zijn.


We zien graag je creaties! Deel ze met ons op onze Facebook-pagina of maak een verhaal op Instagram door @babysitsnl te taggen. We waarderen het wanneer kinderen, ouders en oppassen hun creativiteit delen met onze gemeenschap en ons taggen om hun kunstwerken te laten zien. Dus pak de kleurpotloden en laat je creativiteit stralen!