Oppaswerk in Haarlem: Tim (voor Bente, Art, Norah en
Oppaswerk in Haarlem: Tim (voor Bente, Art, Norah en
Oppaswerk in Haarlem: Tim (voor Bente, Art, Norah en

Sluiten

Tim (voor Bente, Art, Norah en

Wij zijn 2 gezinnen die een vaste oppas aan huis zoeken voor de dinsdagmiddag voor hun kinderen (2 kids van 9 en 2 kids van 6 (3 meisjes 1 jongen)). Onze twee meiden (Bente 9, en Norah 6) zitten op de basisschool De Cirkel en Art (9) en Maaike (6) zitten op basischool De Ark. Tot nu toe pastte een van de ouders op, maar vanwege wijziging in agenda zoeken we nu dus een oppas. Je begint om 1400 op..

Wij zijn 2 gezinnen die een vaste oppas aan huis zoeken voor de dinsdagmiddag voor hun kinderen (2 kids van 9 en 2 kids van 6 (3 meisjes 1 jongen)). Onze twee meiden (Bente 9, en Norah 6) zitten op de basisschool De Cirkel en Art (9) en Maaike (6) zitten op basischool De Ark. Tot nu toe pastte een van de ouders op, maar vanwege wijziging in agenda zoeken we nu dus een oppas. Je begint om 1400 op de Cirkel, fietst met 2 kids (ieder eigen fiets) om 1445 naar de Ark om de twee anderen op te halen en loopt/fietst dan naar het huis van Art en Maaike (groooot huis aan de Schotersingel). Als de kinderen willen spelen met andere kinderen kan je met hun ouders afspreken hoe je dat wilt regelen (bij dat kindje, met halen of laten thuisbrengen, en nummers uitwisselen). Rond 18u zijn de ouders thuis bij het opvangadres. Ook prima mogelijk om smiddags samen leuke dingen te doen (naar 't Wed, de zee, speeltuin, veerplas, koekjes bakken, knutselen, verkleden, go wild ;) Alle kinderen kunnen zelf fietsen maar er is ook een bakfiets (niet elektrisch) beschikbaar met 4 plekken. Als je daarnaast ook een enkele keer een hele dag kan tijdens schoolvakanties is dat mooi meegenomen. We horen graag als je interesse hebt! Uurtarief in overleg. Met vriendelijke groet Els en Tim (namens Bente en Norah), en Sophia en Bert (namens Art en Maaike).


Aantal kinderen
4
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en krijg alleen betaald via Babysits. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen
7 keer


1 Review

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Erg leuk gezin! De dames zijn lekkere kletskousen die zelf goed weten hoe alles werkt. Tim en Els hebben alles goed geregeld en zijn erg vri

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

September 2022

Juli 2018

0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Oppaswerk in Haarlem, Haarlem, Noord-Holland
Bezig met laden...

Tim (voor Bente, Art, Norah en heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 19
Google-account

Activiteiten

Lid sinds
Maart 2016
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
100%
Gemiddelde reactietijd
6 dagen
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel€ 10,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

€ 10,00/uur
Uurtarief voor het oppassen

Welkom bij Babysits

Vink het vakje aan om te verifiëren dat je geen robot bent:

Heb je al een account? Inloggen