6 tips voor een goed Babysits profiel

6 tips voor een goed Babysits profiel

Door Babysits, 2 minuten leestijd

Oppaswerk gezocht? Als je op zoek bent naar oppaswerk, dan heb je een goed profiel nodig om je kansen te vergroten om geselecteerd te worden door ouders. Je profiel is jouw persoonlijke advertentie. Als je vast loopt in het maken van een Babysits profiel, maak je geen zorgen. We hebben wat tips voor jou!

Houd er rekening mee dat ouders eerder zullen gaan voor een aantrekkelijk en compleet profiel. Zorg er dus voor dat jouw profiel zich onderscheid van de rest! Wat zijn de gouden tips voor een succesvol profiel?

Tip 1. Profielfoto

Gebruik een goede foto van jezelf waar je leuk, maar serieus op staat. Zorg ervoor dat jouw gezicht duidelijk in beeld is. Je kan namelijk maar één keer een eerste indruk maken bij de ouders. En je wil als oppas natuurlijk wel positief, serieus en betrouwbaar overkomen.

Tip 2. Profielomschrijving

Vul je profielomschrijving in met leuke anekdotes en relevante vaardigheden. Zo trek je de aandacht van de ouders en is de kans groter dat je snel oppaswerk vindt.

Tip 3. Opleidingen

Zorg voor een actueel overzicht van de opleiding(en) die je doet en gedaan hebt.

Tip 4. Profielvideo

Vertel de Babysits community iets over jezelf, bijvoorbeeld waarom je graag met kinderen werkt. Het is belangrijk dat je een overtuigend verhaal geeft. Dit kan je natuurlijk in jouw profielomschrijving doen, maar met een profielvideo kan dit nog beter! Via de Babysits App kan je snel en gemakkelijk zo'n profielvideo maken. Een video zegt namelijk meer dan duizend foto's!

Tip 5. Wat maakt jou bijzonder?

Heb je iets bijzonders te bieden? Vermeld het! Denk aan een tweede of derde taal, het bespelen van een muziekinstrument, huiswerkbegeleiding of bijzondere hobby's. Laat zien wat jou bijzonder maakt en waarom ouders jou aan zouden moeten nemen.

Tip 6. Beschikbaarheid

Een ander belangrijke tip is om duidelijk aan te geven wanneer je beschikbaar bent. Dit voorkomt dat andere gebruikers contact met jou opnemen om op te passen op tijden wanneer jij niet beschikbaar bent.

Met een kwalitatief goed profiel, is het vinden van oppaswerk via Babysits gemakkelijk. Zorg ervoor dat je jouw oppaskwaliteiten adverteert door middel van je profielomschrijving, referenties en reviews.

Profiel